Info

Calamiteiten kunnen op elk moment van de dag plaatsvinden en kunnen zeer ernstige schade aanrichten aan uw huis of bedrijf. Wanneer er een calamiteit plaatsvindt, is het belangrijk om snel te handelen om verdere schade te voorkomen. Gelukkig bieden wij een professionele calamiteitendienst die 24/7 beschikbaar is om u te helpen.

Onze calamiteitendienst is opgericht om u te helpen bij verschillende noodsituaties, waaronder wateroverlast en andere spoedklussen. We hebben een team van ervaren professionals die snel kunnen reageren op noodgevallen en u kunnen helpen de schade te minimaliseren.

Wateroverlast kan ontstaan door verschillende redenen, zoals bijvoorbeeld een gesprongen leiding, een overstroming, of een hevige regenbui. Het is belangrijk om snel te handelen om de schade tot een minimum te beperken. Onze specialisten beschikken over de juiste apparatuur om het water te verwijderen en de ruimte zo snel mogelijk te drogen.

We bieden ook hulp bij andere noodsituaties, zoals bijvoorbeeld bij stormschade en inbraakschade. Onze professionele schoonmakers staan klaar om u te helpen bij het opruimen van puin en het reinigen van de getroffen gebieden.

Onze calamiteitendienst is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar en we zijn snel ter plaatse om u te helpen bij uw noodsituatie. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u hulp nodig heeft bij een noodsituatie. We staan klaar om u te helpen en om de schade tot een minimum te beperken.

Telefoon
0652543845
Adres
Peijerstraat 116
6101GH Echt