Info

Glasbewassing op traditionele en professionele wijze

Een schone uitstraling van uw bedrijfspand, kantoor of woning begint met schone ramen. Maar het wassen van ramen en kozijnen kan een lastige klus zijn, vooral als u te maken heeft met grote hoogtes of moeilijk bereikbare plekken. Gelukkig bieden wij professionele glasbewassing aan, zodat u altijd kunt genieten van een helder en schoon uitzicht. Door traditioneel te wassen (op de hand) kunnen we een vlekkeloos resultaat garanderen!

Wat houdt glasbewassing in?

Onze glasbewassing omvat niet alleen het wassen van ramen, maar ook het schoonmaken van kozijnen, dakkappellen, rolluiken, overkappingen en meer. Hierbij maken wij gebruik van een telescoopborstel, waarmee we hoogtes tot maar liefst 13,5 meter kunnen bereiken. Hierdoor is het ook mogelijk om glaswerk te reinigen op lastig bereikbare plekken zoals een dakraam, serre of balkon.

Heeft u plekken hoger dan 13,5 meter? Ook dan kunnen we u met behulp van een hoogwerk van dienst zijn!

Professionele aanpak

Onze ramenwassers zijn ervaren professionals die beschikken over de juiste materialen en gereedschappen om uw ramen op een veilige en efficiënte manier te wassen. We kunnen zowel traditioneel wassen als gebruik maken van osmosewater, waardoor uw ramen streeploos worden gereinigd en er geen zeepresten achterblijven. Onze glasbewassing is geschikt voor zowel zakelijke als particuliere klanten.

Kosten van glasbewassing

De kosten van onze glasbewassing zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het aantal ramen, de bereikbaarheid en de frequentie van de schoonmaak. Wij maken graag een offerte op maat voor u, zodat u een duidelijk beeld krijgt van de kosten.

Wilt u ook genieten van schone ramen en kozijnen zonder daar zelf moeite voor te hoeven doen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat.

Telefoon
0652543845
Adres
Peijerstraat 116
6101GH Echt