Info

Wij bieden een breed scala aan professionele schoonmaakdiensten aan voor verschillende doeleinden, zoals kantoren, scholen, sanitaire ruimtes, veranda's, dakgoten en nog veel meer. Of u nu dagelijks, wekelijks of maandelijks schoonmaakwerk nodig heeft, wij zijn er om u te helpen.

Ons team van ervaren en getrainde professionals staat klaar om u te voorzien van hoogwaardige schoonmaakdiensten die voldoen aan uw behoeften en eisen. Wij begrijpen dat elk gebouw en elke ruimte anders is en daarom bieden wij op maat gemaakte schoonmaakplannen aan om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Of u nu een grote commerciële ruimte heeft of een kleine badkamer, wij hebben de kennis en expertise om uw ruimte weer fris en schoon te maken. Wij gebruiken alleen hoogwaardige schoonmaakproducten en -apparatuur om ervoor te zorgen dat uw ruimte grondig wordt gereinigd en gedesinfecteerd.

Onze schoonmaakdiensten zijn niet alleen geschikt voor bedrijven en instellingen, maar ook voor particulieren die bijvoorbeeld hun woning willen laten schoonmaken voor de oplevering bij verkoop of verhuur. Met ons totaalpakket kunt u er zeker van zijn dat uw woning of pand schoon en netjes wordt opgeleverd.

Wilt u meer weten over onze schoonmaakdiensten en hoe wij u kunnen helpen? Neem dan gerust contact met ons op en wij vertellen u graag meer over onze diensten en tarieven.

Telefoon
0652543845
Adres
Peijerstraat 116
6101GH Echt